ИНСПИРИГРА

  • May 28, 2017 11:00am - 02:00pm
  • Park

На 28.05.2017 пред монтажната галерија кај Франкофонтски парк се одржа последната работилница за оваа сезона – ИнспириГра. Ова беше 8ма работилница која се одржа во рамките на проектот „Децата во Центар (на вниманието) кој се имплементира од Буден театар, а е ре-грантиран од проектот Граѓанско учество за локална демократија. На работилниците учествуваа децата кои можеа на различни начини да ја изразат својата уметничка креативност.
Слики од настанот можете да погледнете на следниот линк:

VAF48651

User Login