ИПА Програма за граѓанско општество и медиуми

  • June 10, 2016 11:00am - 01:00pm
  • ЕУ Инфо Центар

Покана

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФОOМ), Центарот за развој на локалната демократија (ЦРЛД) и Делегацијата на Европската унија (ДЕУ)

имаат чест да Ве поканат на настанот за објавување на целите и активностите на проектот

„Граѓанско учество за локална демократија”

кој ќе се одржи на 10 јуни 2016 година (петок) во 11 часот во ЕУ Инфо центарот на ДЕУ

адреса: ул. Св. Кирил и Методиј 52-б, Скопје

Дневен Ред

Вашето присуство потврдете го на:
Јулијана Караи
тел: ++389 2 2477 108; 071 66 44 93
e-mail: julijana.karai@fosm.mk
до среда, 08.06.2016 година

User Login