KONFERENCA PËRMBYLLËSE TË PROJEKTIT PJESËMARRJA CIVILE PËR DEMOKRACI LOKALE

  • June 22, 2017 12:00pm - 02:00pm

Fondacioni Shoqëria e hapur – Maqedoni (FSHM)

dhe Shoqata civile Qendra për zhvillimin e demokracisë lokale (QZDL)

kanë nderin t’Ju ftojnë në Konferencën përmbyllëse

AKSIONE KULTURORE PËR AVANCIMIN E KOMUNAVE

Rigrantistë në kuadër të projektit „PJESËMARRJA CIVILE PËR DEMOKRACI LOKALE“

IPA 2 Programi për shoqëri civile dhe mediume 2014 – 2015

më 22 qershor 2017, në ora 12 në hotelin Holidej In

FTESЁ

AGJENDA

User Login