Programi IPA për shoqëri civile dhe mediume

  • June 10, 2016 10:00am - 03:00pm
  • Info qendra e UE-së

Ftesë

Fondacioni Shoqëria e hapur – Maqedoni (FSHM), Qendra për zhvillim të demokracisë lokale (QZDL) dhe Delegacioni i Unionit evropian (DUE)

kanë nderin të Ju ftojnë në evenimentin për shpalljen e qëllimeve dhe aktiviteteve të projektit

„Pjesëmarrja civile për demokraci lokale”

i cili do të mbahet më 10 qershor 2016 (e premte) në ora 11

në Info qendrën e UE të DUE

adresa: rr. Sh. Qirili dhe Metodi 52-b, Shkup

Agenda

RPrezencën tuaj konfirmoni te:
Julijana Karai
Tel: ++389 2 24-77-108;   071 66 44 93
e-mail: julijana.karai@fosm.mk
deri të mërkuren, 08.06.2016

User Login