Потпишан Mеморандумот за соработка со Општина Центар

  • March 28, 2016 12:00am - 12:00am
  • Centar

На 28 март 2016 година проектниот тим оствари средба со градоначалникот на Општина Центар, Андреј Жерновски и претставници од општината, на која беше потпишан Меморандумот за соработка.

На состанокот беа презентирани целите на проектот и активностите кои ќе бидат преземени во рамките на истиот.

Беше посетен и Центарот на заедницата во Центар каде што беа договорени следните чекори за реализација на проектот.

User Login