U nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim me Komunën e Strugës

  • March 22, 2016 12:00am - 12:00am
  • Struga

Më 22 mars 2016 ekipi i projektit realizoi takim me kryetarin e Komunës së Strugës, Ziadin Sela dhe përfaqësues të komunës, në të cilin u nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim.

Në takim u prezantuan qëllimet dhe aktivitetet e projektit, të cilët do të ndërmerren në kuadër të projektit.

U vizitua edhe Qendra e komunitetit e Komunës së Strugës ku u dakorduan hapat e ardhshëm për realizimin e projektit.

User Login