ЗАВРШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА

  • June 22, 2017 12:00pm - 02:00pm

Фондацијата Отворено општество – Македонија (ФООМ) и

ЗГ Центар за развој на локалната демократија (ЦРЛД)

имаат чест да Ве поканат на Завршната конференција

КУЛТУРНИ АКЦИИ ЗА УНАПРЕДУВАЊЕ НА ОПШТИНИТЕ

Регрантисти во рамките на проектот „ГРАЃАНСКО УЧЕСТВО ЗА ЛОКАЛНА ДЕМОКРАТИЈА“

ИПА 2 Програма за граѓанско општество и медиуми 2014-2015

на 22 јуни 2017 година, 12 часот во хотелот Холидеј Ин

ПОКАНА

АГЕНДА

User Login